18

HAVEN
GEBOUW

Home > Woningtypes > Havengebouw

Het Havengebouw

Deze stijlvolle en veilige thuishaven noemen wij het Havengebouw. U vindt hier 18 prachtige appartementen met uitzicht op de haven. U ervaart de allure van de stad en geniet van de sfeer op het water en de gezellige haven.

Plattegronden

Via uw account kunt u alle plattegronden bekijken.

Beschikbaarheid

De meest actuele stand van zaken van de beschikbaarheid van de appartementen kunt u opvragen bij Beekman & Hartman makelaars, via 0314 332 955 of info@beekmanhartman.nl. Ook kunt u een kijkje nemen in de beschikbaarheidsmodule hieronder.

Hoe werkt de beschikbaarheidsmodule? Klik op een verdieping om deze te selecteren, ga vervolgens met uw muis over de plattegronden daaronder, zodat u de situering van de appartementen op die verdieping kunt zien. U ziet dan in een oogopslag beknopte informatie, zoals het bouwnummer, de status van het appartement, de grootte in m2 en de prijs. Door te klikken, verschijnt een pop up venster met meer detailinformatie. 

De appartementen

>

Begane grond

1e Etage

2e Etage

3e Etage

Prijzen

Een overzicht van mogelijkheden en prijzen van de appartementen kunt u downloaden via uw account. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Beekman & Hartman makelaars, via 0314 332 955 of info@beekmanhartman.nl.

INTERESSE


OF VRAGEN?

Laat het ons weten!